Det Är Bara En Åsikt!

Detta med att han en eller flera åsikter blir lätt som en fotbollsspelare som dribblar så mycket att han eller hon snubblar över sina egna finesser och fintar. Det blir till slut både skrattretande och sorgligt! Den som vill inse detta kan göra sig själv en stor tjänst.
Om man har en åsikt om någonting eller flera åsikter om det ena och det andra så kommer man att behöva se saker objektivt innan man förfaller i total subjektivitet. Med det menas helt enkelt att man blir för förtjust i det man tycker och börja försöka hitta bekräftelse inom och utom sig själv för det man anser går att ha den eller den åsikten om.
Den som vill söka och finna sanning kommer att vara beredd att ta bort det personliga tyckandet och åsiktandet från ekvationen och vilja ta reda på vad som är rätt istället för att hävda/själv hävda sig i att man har rätt. Det är som sagt viktigare att det som framförs och diskuteras om det finns något att diskutera om handlar om vad som är rätt mer än vem som har rätt. Bara Gud är helt rätt.
Det kommer an på vad man grundar sitt liv på. Om man överger sig själv till sin egen mänsklighet och gör detta tillsammans med andra som gör detsamma så blir det en förlorad värld som den vi lever i men inte av, om allt är som det skall. Men är allt som det skall i ens liv ifråga om det som är rätt helt oavsett vad man tyckt och haft åsikter om hittills.
Vi behöver en grund att stå på! Denna grund kan vi inte improvisera fram och impulsmässigt snickra ihop så att det passar oss vi olika tillfällen men aldrig passar i alla tillfällen. Vi behöver inse att vi är bara stackars svaga människor. Även om vi lyckas landa på månen och Mars så betyder det inte att vi skapar oss själva. Vi är själar och det spelar ingen roll om vi föds eller dör på Mars eller i ett annat solsystem, vi behöver Gud och varandra om vi är ett gudomligt bra sällskap till varandra. Så om vi inte låter oss nyskapas i Kristus så är vi rökta. Det är inte bara en åsikt: det är ett bibliskt faktum.
Du kommer inte att behöva veta mer om ditt liv om du försummar din själ. Det är Gud du skall tacka, inte livet i sig. Gud har gett dig livet för att du skall få ta ställning till att han skapat dig. Gud tvingar ingen in i himmelriket. Gud ger oss möjligheten att vara där. Han vill det för oss därför att han vet vårt eget bästa mycket bättre än vad vi gör.
Acceptera att ta reda på Sanningen och gör det med vetskapen om Guds Nåd. Du behöver Guds Nåd och Sanning som finns i fullhet i Jesus Kristus.
Gör det inte för att jag säger dig att göra det. Gör det för att det säger sig själv att det är det riktiga att göra och bli del av. Gud är rättvis och glömmer inte dem som älskar honom på riktigt.
Ed Askmo