Dö Med Skräck I Blicken?

Är Det verkligen det man vill skall hända en eller någon man håller kär? Är det ens någon man önskar skall behöva dö med skräck i blicken för att han eller hon inte hunnit bli upplyst om det viktiga med målet med ens tro? Målet med ens tro är ens själs räddning. Det är något gudomligt som undertecknad inte hittat på själv men som finns i Guds Ord: Bibeln: allstås Jesus Kristus.
Du bestämmer själv om du vill veta vad du tror på eller om du vill fortsätta tro att du vet eller inte behöver veta.
Dö med skräck i blicken behöver inte vara resultatet av att man dör en plågsam eller oväntad död som överraskar en. Nej det kan vara något som händer en därför att man inser att det är för sent att börja fundera på den egentliga meningen med livet. Detta att man är omgärdad av dem som har en kär av naturliga och normala allmänmänskliga skäl löser inte detta med den egentliga ensamheten man står inför när man inte vandrat med Gud och inser att himmelriket är kanske inte bara ett ställe man kan traska in i bara för att man inte gjort en fluga förnär under sin livstid.
Gud ger dem som vill ett lätt ok att bära på jämfört med det vi bär på, ett försoningsuppdrag att uppfylla ger han oss en befallning om. Gud har betalat priset, ett väldigt dyrt pris. Vi får möjligheten att delta i en seger som vi inte förtjänar att få del i. Gud är Nådens och Sanningens Gud. Han ger oss möjligheten att ta del av gudomlig natur innan det är för sent. Det är upp till var och en att välja vad man prioriterar: dyrka det skapade eller Skaparen. Tänk gärna själv på detta och tveka inte att lyssna på Gud och be till honom.
Ed Askmo