Ett Bra Budskap Som Förvandlar Och Gör Förvandlande

Vad förvandlas du mest av i livet? Din sviktande hälsa? Är du ung och läser det här och tänker inte på vad som händer beroende på att din kropp bara delvis är en evighetsmaskin? Vem du än är så behöver du ha med i beräkningarna att det finns något som är mycket viktigare än din tillfälliga jordliga kropp: din själ. Det är alltså den du egentligen är när allt kommer omkring men även här och nu när du läser eller/och lyssnar på det här. Det finns ett budskap som förvandlar dem som förmedlar det: budskapet om De Goda Nyheterna.
Vilja ha del av ett budskap och acceptera att aktivt, inte bara passivt, förmedla det är något av det mest tillgängliga som finns men som de allra flesta går misste om. Det är till deras fördärv.
Nästan alla, om inte alla, håller med om att kärlek är det viktigaste som finns men vill inte noggrant ta reda på vad den kommer ifrån och mer exakt från vem den kommer. Nästan alla vet att man behöver lära sig mer om kärlek men beter sig som att det räcker att veta att det är det viktigaste som finns.
Ett budskap som verkligen kan beskriva och förklara vad Kärleken kommer ifrån behöver ges akt på. Det är så att många säger jag vet men dem allra flesta förstår inte eller vill inte förstå mer. Det kan bero på en massa saker. Men oftast så är man rädd för något och tror på lögner.
Ett budskap som förmedlar själslig räddning och hur man behåller denna räddning är värd mer än allt. Kärleken från ovan ger frid som går att förmedla och hjälpa hålla levande. Inte i egen kraft men med samma kraft som uppväckte Jesus Kristus från de döda. Uppståndelsens kraft!
Vilja låta ett budskap träffa en i hjärtat är bra om det är det sanna budskapet. Vi behöver ta reda på om källan till budskapet bevisar sig själv. Om Bibeln visar sig vara övernaturlig helt oavsett vad folk tror sig veta. Det finns ett budskap som tillåter en att veta vad man tror på istället för att fortsätta tro att man vet.
Förvandlar på ett förvandlande sätt är Guds budskaps väldigt attraktiva egenskap om det är med Gud man verkligen vill vara redan i det här livet. Förvandlande budskapet gör en förvandlande.
Begrunda det som står i Johannes 4:14 i Bibelns Nya Testamente.
Ed Askmo